AXELFABRY

Kunstwerken in Brons, Zilver, Inox - Kunstkaarsen

Welkom bij Axel Fabry

Ze komen uit een reeks van een honderdtal schilderijen "Wit Reliëf". Het zijn meestal abstracte werken die aanleunen bij het constructieve. Ze stralen eenvoud uit ; dit betekent ook dat er geen andere kleuren aanwezig zijn. Alleen wittinten in reliëf. Het is een conformeren van vlakken, verschuiven van eenvoudige ornamenten en materialen tot één geheel. Zie je wat je ziet ?  Zie je de verborgen elementen ?

Soms zijn dier en mens of natuurelementen van de partij. Ze sluipen niet zo maar binnen maar zijn elementen van de dag, of een dwingende gebeurtenis of van het gemoed waarin ik me bevind. Diverse werken zijn daarvan het bewijs, bv. “Je suis, “Parijs, Charlie” of "Berzovsky Aliën".

Klik hier om naar Schilderijen te gaan.
 

De kunstkaars werd voor het eerst in de gereputeerde Gallery 47 in London voorgesteld.
Binnenin leeft een slangachtige weidebewoner, de "palingmens", een kunstwerk in Terracotta.
De brandende kunstkaars biedt u een mooi schouwspel. Het is boeiend om te ontdekken welke palingmens uit de was zal worden geboren.
Na uren, dagen of maanden zal de kunstkaars haar geheim prijsgeven.
De kaars is ± 47 cm hoog en heeft een diameter van ± 15 cm.
Ze heeft 4 wieken.
Ze is uitgevoerd in witte was van topkwaliteit.
De "Palingmens" die zich in de kaars bevindt, kan worden gepersonaliseerd !

Kunstkaarsen van Axel Fabry

 

Axels Kunstkaars

Op zoek naar een origineel geschenk ?  Axels kunstkaars is uniek en vooral origineel. Een waardevol geschenk dat pas na dagen of maanden branden haar geheim prijsgeeft en iedereen zal bekoren. Binnenin leeft 'de palingmens', een creatie van kunstenaar Axel Fabry. De uitvoering is in witte kwaliteitswas. De kaars meet ongeveer 47cm bij 15cm diameter en heeft 4 wieken. Prijs : 160 €. Contacteer Axel.
Top