AXELFABRY

Kunstwerken in Brons, Zilver, Inox - Kunstkaarsen

Welkom bij Axel Fabry


Ik heb nog slechts zes kunstkaarsen in aanbieding !  Er worden er geen meer aangemaakt. Dit zijn mijn laatste uit een mooie lange reeks.
De kunstkaars werd voor het eerst in de gereputeerde "Gallery 47" in London (1992) voorgesteld. Binnenin leeft een slangachtige weidebewoner, de "palingmens", een kunstwerk in Terracotta. De brandende kunstkaars biedt u een mooi schouwspel. Het is boeiend om te ontdekken welke palingmens uit de was zal worden geboren. Na uren, dagen of maanden zal de kunstkaars haar geheim prijsgeven.
De kaars is ± 47 cm hoog en heeft een diameter van ± 15 cm.
Ze heeft 4 wieken en is uitgevoerd in witte was van topkwaliteit. Ze weegt ongeveer 8 kilo. Prijs 190 euro. Bestellen kan op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 051/69.63.09

Kunstkaarsen van Axel Fabry

 
BAGDAD (geschonken tuin)

Zijn glinsterende ogen stralen vreugde uit
De "geschonken tuin" is zijn stofferig speelterrein
Zijn mond verraadt verborgen verdriet
Tweestrijd dwarrelt door zijn buik

Imam is uitverkoren
hij danst een stofwolk van geluk
School voor het eerst
Na het voorbije Ramadanfeest
Lees meer...
 
Tentoonstelling Buren bij Kunstenaars op een prachtige locatie !  Jullie zijn van harte welkom op zaterdag en zondag 17 en 18 oktober, telkens van 13u tot 17u30. Ik stel er mijn bronzen beelden, schilderijen en juwelen tentoon.
Wedstrijd !
Indien je 3 of meer ateliers bezoekt gedurende dit weekend, kan je een bon van 250 euro winnen voor een etentje bij een West-Vlaamse topchef.

BurenBijKunstenaars2015
Klik hier voor de brochure van het evenement
 

Axels Kunstkaars

Op zoek naar een origineel geschenk ?  Axels kunstkaars is uniek en vooral origineel. Een waardevol geschenk dat pas na dagen of maanden branden haar geheim prijsgeeft en iedereen zal bekoren. Binnenin leeft 'de palingmens', een creatie van kunstenaar Axel Fabry. De uitvoering is in witte kwaliteitswas. De kaars meet ongeveer 47cm bij 15cm diameter en heeft 4 wieken. Prijs : 190 €. Contacteer Axel.
Top