AXELFABRY

Kunstwerken in Brons, Zilver, Inox - Kunstkaarsen

Links

Katy Demeyer, ontwerpster.
Rindu staat voor creativiteit en originaliteit in handgemaakte sierjuwelen en accessoires. Elk uniek en eigen ontwerp wordt in beperkte oplage ontworpen zodat een zekere exclusiviteit kan worden gegarandeerd.rindu designs De Rindu juwelen zijn verrassend betaalbaar. Met een gemiddelde verkoopprijs van 35 € vallen ze binnen ieders budget. Als surplus wordt elk juweel in een origineel handgemaakt mandje verpakt. Deze verpakking wordt u gratis aangeboden door Rindu.
Alle creaties zijn ontworpen door de Belgische ontwerpster Katy Demeyer.
Breng een bezoek aan de Rindu-site op www.rindu.be of breng een bezoek aan het atelier in de Pieter De Coninckstraat 29 te Roeselare.
 

Axels Kunstkaars

Op zoek naar een origineel geschenk ?  Axels kunstkaars is uniek en vooral origineel. Een waardevol geschenk dat pas na dagen of maanden branden haar geheim prijsgeeft en iedereen zal bekoren. Binnenin leeft 'de palingmens', een creatie van kunstenaar Axel Fabry. De uitvoering is in witte kwaliteitswas. De kaars meet ongeveer 47cm bij 15cm diameter en heeft 4 wieken. Prijs : 190 €. Contacteer Axel.
Top