AXELFABRY

Kunstwerken in Brons, Zilver, Inox - Kunstkaarsen

Links

alexAlex Fabry, juwelenkunstenaar, beeldend kunstenaar - Unieke juwelen voor unieke mensen !
De enthousiaste juwelenkunstenaar Axel Fabry heeft in een mum van tijd een vernieuwende, stijlvolle en soms speelse collectie ontworpen. Ieder model is steeds een uniek stuk.
Hij ontwerpt juwelen met een heel eigen look. Een stijlvolle combinatie van ruw en glad, mat en blinkend, maakt elk juweel uniek. Geen afgelekte juwelen maar karaktervolle exclusieve stukken die tegelijkertijd originaliteit en eenvoud uitstralen. Bezoek Alex' website op www.alexfabry.com of spring meteen even binnen en bekijk alles in atelier 't Verdiep t', Pieter De Coninckstraat 29 (eerste verdieping), Roeselare.
 
Katy Demeyer, ontwerpster.
Rindu staat voor creativiteit en originaliteit in handgemaakte sierjuwelen en accessoires. Elk uniek en eigen ontwerp wordt in beperkte oplage ontworpen zodat een zekere exclusiviteit kan worden gegarandeerd.rindu designs De Rindu juwelen zijn verrassend betaalbaar. Met een gemiddelde verkoopprijs van 35 € vallen ze binnen ieders budget. Als surplus wordt elk juweel in een origineel handgemaakt mandje verpakt. Deze verpakking wordt u gratis aangeboden door Rindu.
Alle creaties zijn ontworpen door de Belgische ontwerpster Katy Demeyer.
Breng een bezoek aan de Rindu-site op www.rindu.be of breng een bezoek aan het atelier in de Pieter De Coninckstraat 29 te Roeselare.
 
Roeséblan staat vooral bekend voor zijn wijnen en unieke tapas.
Naast een uitgebreide keuze wijnen vind je er ook een lekker biertje, een verfrissende cocktail of een warme opkikker op onze kaart.

Roeseblan

Voor een hapje heb je een grote keuze aan tapas en pintxos vanaf € 2,50. Verder zijn er nog andere gerechten waaronder tostada’s, ovenschotels, kaasplankjes, ... Laat u verleiden door het aanbod op www.roeseblan.be en wees welkom bij Roeséblan, Zuidstraat 74 te Roeselare !
 

Axels Kunstkaars

Op zoek naar een origineel geschenk ?  Axels kunstkaars is uniek en vooral origineel. Een waardevol geschenk dat pas na dagen of maanden branden haar geheim prijsgeeft en iedereen zal bekoren. Binnenin leeft 'de palingmens', een creatie van kunstenaar Axel Fabry. De uitvoering is in witte kwaliteitswas. De kaars meet ongeveer 47cm bij 15cm diameter en heeft 4 wieken. Prijs : 160 €. Contacteer Axel.
Top