AXELFABRY

Kunstwerken in Brons, Zilver, Inox - Kunstkaarsen

Nederland

 
Ik nodig u graag uit naar mijn aanstaande groepstentoonstelling "Beeldschoon".
-- Van 3 tot en met 25 september 2011
-- vrijdag tot en met zondag
-- van 13 tot 17 uur
Bezoekadres :
-- Soerense Zand Zuid 13
-- Eerbeek - Nederland
Enkel professionele kunstenaars zijn te gast bij de tophovenier Meeuwis de Vries ; bezoek www.meeuwisdevries.nl
 
kunstschouwIk nodig u uit naar een prachtige kunsttentoonstelling in Zeeland. Ik ben te gast bij Atelier "t Oute Uus" in de J.J. Boeyeweg 8 in Burgh-Haamstede, op Schouwen-Duiveland. Mijn lokatie is nummer 15, temidden een stukje natuur !  In de catalogus vindt u me ook terug op blz. 15. Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 juni 2010 kun je meer dan veertig locaties van "de Kunstschouw" bezoeken. Openingstijden : dagelijks van 10 tot 17 uur. Breng je fiets mee of huur een tandem hier op het eiland !  Bezoek alvast eens de site  www.kunstschouw.nl
Beste groeten !
Axel Fabry.
 
axel fabry - Zeeland2009_0Axel Fabry stelde tentoon in Zeeland, Nederland. Kunstschouw Westerschouwen vond er voor de 16de keer plaats. De beeldende kunst staat er centraal. De tien dagende durende expo die meestal in prachtige tuinen plaats vindt, herbergt zo een honderdtal kunstenaars verdeeld over 40 locaties. Axel stelde er tentoon in de tuin van de plaatselijke kunstenares Addy Bliek.
Het thema dat hij brengt is De Palingmens. Hij beeldt er de bedreigde palingen in verschillende vormen en materialen uit. Een groepje in terracotta gevormde palingmensen is lukraak tussen de prachtige bloemen geplaatst. Ze gaan op stap doorheen de tuin net zoals in het echte leven waar ze van vochtige weides gebruik maken om zich naar een andere waterloop te begeven.

Men ontdekt er een rechtopstaand gezin palingen en ook nog drie bronzen werken die het leven van de palingen voorstellen. Ze zwemmen doorheen de Atlantische Oceaan nabij de Bermuda-eilanden naar de Sargassozee om er te paaien. Later komen ze terug en bezetten de Europese rivieren. Vaak kunnen ze hun terrein niet meer bereiken door sluizen of dammen. En dan is er nog de overbevissing van de glasaaltjes. Zo worden ze in hun voortbestaan bedreigd. Dit stelt Axel Fabry hier met zijn "Palingmensen" aan de kaak.

Lees meer...

   

Axels Kunstkaars

Op zoek naar een origineel geschenk ?  Axels kunstkaars is uniek en vooral origineel. Een waardevol geschenk dat pas na dagen of maanden branden haar geheim prijsgeeft en iedereen zal bekoren. Binnenin leeft 'de palingmens', een creatie van kunstenaar Axel Fabry. De uitvoering is in witte kwaliteitswas. De kaars meet ongeveer 47cm bij 15cm diameter en heeft 4 wieken. Prijs : 190 €. Contacteer Axel.
Top