AXELFABRY

Kunstwerken in Brons, Zilver, Inox - Kunstkaarsen

Reus

axel fabry - Galeria Antoni PinyolNa vijf jaar voorbereiding werd op 29 april 2009 om 20 uur in de Galeria Antoni Pinyol te Reus (Tarragona, Spanje), de tentoonstelling van De Belgische kunstenaar Axel Fabry geopend. Een uur vooraf werd door het plaatselijke televisiestation een opname verzorgd die de hele week werd uitgezonden. Met enkele hindernissen wat de taal betreft, werden de opnames door Martie Hennin en Carme Puyol van het Catalaans naar het Nederlands en omgekeerd verzorgd. De reportage is integraal te zien op YouTube op .....
Het internationale gezelschap, waaronder verschillende andere kunstenaars, groeide aan tot een bont gezelschap, waardoor de gesprekken Babylonische vormen aannamen. Er werd gepraat in vijf talen, en dat kon de pret alleen maar verhogen. De conversaties over het werk dat Axel hier bracht, laaiden op en werd luidruchtig gediscussieerd.
"In Wording" zinspeelt op het ontstaan van de wereld. De dingen rondom ons en het ontstaan van de mens werden uitvoerig besproken, vooral omdat de kunstenaar ervan uit gaat dat er nooit een schepping was maar dat alles er altijd was, ontstaan uit zichzelf en steeds verder ontwikkeld. Vandaar de begeleidende tekst in de mooi geïllustreerde catalogus "Geschapen uit zichzelf, voorbij de melkweg, voorbij het zwarte gat, ingehaald door een tijdloos bestaan. Een wereld 'In wording'."

Lees meer...

 

Axels Kunstkaars

Op zoek naar een origineel geschenk ?  Axels kunstkaars is uniek en vooral origineel. Een waardevol geschenk dat pas na dagen of maanden branden haar geheim prijsgeeft en iedereen zal bekoren. Binnenin leeft 'de palingmens', een creatie van kunstenaar Axel Fabry. De uitvoering is in witte kwaliteitswas. De kaars meet ongeveer 47cm bij 15cm diameter en heeft 4 wieken. Prijs : 190 €. Contacteer Axel.
Top